• Over ‘hoteleigenaar’ Wim Bierman

  Over de werkende mens Wim Bierman: ik heb 35 jaar ervaring als manager binnen de (semi) overheid. In verschillende constructies: van staf tot lijn, van teamleider tot algemeen directeur en van project tot samenwerkingsverband. Afgestudeerd socioloog (management en communicatie) en ervaren in het schakelen tussen het halen van organisatiedoelen en persoonlijke doelen van de medewerkers.

  Vanuit die managementachtergrond wil ik met Adviesbureau Hotel Bierman onderscheidend zijn in het geven van adviezen. 

 • Mijn waarden

  Handelend vanuit authenticiteit ben ik eerlijk en respectvol en werk ik op basis van gelijkwaardigheid.

 • Mijn uitgangspunten

  Visie: ieder mens is, gegeven bepaalde kaders, heel goed in staat om zelf invulling te geven aan zijn of haar leven en werk
  Missie: het maken van verbinding tussen het halen van organisatiedoelen en persoonlijke doelen van de medewerkers
  Kracht: denken in mogelijkheden