• Wat wil je later worden?

  De stap naar je volgende baan: Bewegen – Bewegen – Bewegen.

  Hét credo voor mens en organisatie. Langdurig werken in eenzelfde baan komt steeds minder voor. Als werkend mens wil je keuzes maken en je wordt ook geacht dat te doen. Het vermogen om keuzes te kunnen maken, zie ik als het grootste goed.

 • Keuzes maken

  Keuzes maken betekent initiatief nemen, ondernemend zijn. Ik zie ieder werkend mens als ondernemer van zijn of haar eigen toekomst. Kijk naar jezelf, kom uit voor je passie, toon leiderschap en maak keuzes.

  Ik voer loopbaangesprekken met je op individuele basis.
  In een aantal stappen brengen we samen in kaart WAT het probleem is, WAT je wilt bereiken, HOE daar te komen en dat ook concreet te DOEN. We doen dat in een driestaps methodiek: Van ongemak, via verlangen, naar doen. Bij het doen gaat het om het daadwerkelijk zetten van DE STAP.

  Ik heb als manager in de loop der jaren vele gesprekken gevoerd vanaf de andere kant van de tafel. Vanuit die ervaring kan ik je goed adviseren over je brief, je CV, je presentatie en het voeren van je gesprek. Dat maakt de stap gemakkelijker.

 • Voorbeelden van vragen die je als werknemer kunt hebben

  • Ik heb een vacature gezien voor een leuke baan, maar ik twijfel of ik daarvoor moet gaan.
   Wat zal ik doen?’
  • Ik wil graag naar een leidinggevende funcie. Wat kan ik het beste doen?
  • Ik ben mijn baan verloren. Hoe kom ik aan een andere baan?
  • Er komt een reorganisatie. Misschien is dit wel het moment om iets anders te gaan doen?
  • Het lijkt erop dat ik vastloop in mijn werk. Wat kan ik doen?
  • Ik moet nog x jaar tot aan mijn pensioen. Hoe doe ik dat