• Stap eens uit je cirkel

  Klankbordgesprek voor de manager of bestuurder.
  Managen en besturen is verantwoordelijkheid dragen en er soms alleen voor staan. Je weet dat je altijd mensen om je heen hebt met wie je zaken kunt bespreken. In de werkomgeving en in de privé-sfeer. Maar toch.

 • Een gesprek met een buitenstaander

  Soms word je geconfronteerd met onderwerpen of belangen waarvan je denkt: dit moet ik niet ‘in eigen kring’ bespreken. Dat is het moment om even uit je eigen cirkel te stappen en het gesprek aan te gaan. Een gesprek met een buitenstaander die zich, op grond van zijn ervaring, kan verplaatsen in jouw situatie, met je mee kan denken en durft tegen te spreken.

  In een klankbordgesprek van één tot twee uur maken we samen een analyse van de situatie, wegen we verschillende opties tegen elkaar af en bespreken we de aanpak. Van ongemak, via verlangen, naar doen!

  We hebben het niet voor niets over Hotel Bierman. Het is prima mogelijk om het nuttige met het aangename te verbinden. Dat kunnen we doen door met elkaar het gesprek aan te gaan tijdens een lunch of diner.

 • Voorbeelden van vragen die je als manager of bestuurder kunt hebben

  • Ik heb een gevoelig dilemma en ik wil dat liever niet met de mensen uit mijn directe omgeving bespreken. Kan dat met jou?’
  • Ik heb behoefte aan een wat andere kijk op de zaak van een ervaren adviseur. Welke opties zijn er nog meer om dit op te lossen?’
  • Ik voel dat ik vast zit in een patroon. Daar wil ik uit. Hoe kan ik dat doen?’