• Stap eens uit je cirkel: Executive coaching

  Voor managers, ondernemers en bestuurders 
  Managen en besturen is verantwoordelijkheid dragen en er soms alleen voor staan. Je weet dat je altijd mensen om je heen hebt met wie je zaken kunt bespreken. In de werkomgeving en in de privé-sfeer. Maar toch.

 • Een gesprek met een buitenstaander

  Soms word je geconfronteerd met onderwerpen of belangen waarvan je denkt: dit moet ik niet ‘in eigen kring’ bespreken. Dat is het moment om even uit je eigen cirkel te stappen en gesprekken aan te gaan met een buitenstaander die zich, op grond van zijn ervaring, kan verplaatsen in jouw situatie, met je mee kan denken en durft tegen te spreken.

  Dat doen we door samen op te trekken, te klankborden over managen of besturen, het te hebben over zaken als bedrijfsvoering en zeker over leiderschap. Door de alledaagse praktijk te koppelen aan gedeelde ervaringen en relevante literatuur.

  Even stil staan bij het heden, lucht brengen en samen stappen zetten naar de toekomst. Laagdrempelig: bij mij aan de keukentafel. Wees welkom!

   

   

 • Voorbeelden van vragen die je als manager of bestuurder kunt hebben

  • Ik heb een gevoelig dilemma en ik wil dat liever niet met de mensen uit mijn directe omgeving bespreken. Kan dat met jou?’
  • Ik heb behoefte aan een wat andere kijk op de zaak van een ervaren adviseur. Welke opties zijn er nog meer om dit op te lossen?’
  • Ik voel dat ik vast zit in een patroon. Daar wil ik uit. Hoe kan ik dat doen?’