• And now for something completely different

  Ophouden met wat je altijd hebt gedaan. Ga wat anders doen!  
  Misschien ben je zonder werk en ben je op zoek naar een nieuwe baan. Ga je het weer zoeken in dezelfde branche? Weet je het zeker?

  Misschien werk je al jaren bij dezelfde organisatie; ben je vergroeid met die organisatie. Kan leuk zijn. Weet je het zeker?

  Misschien ben je al jaren manager van een onderdeel in de lijn en streef je naar een verticale lijn in je carriere. Kan leuk zijn..., weet je het zeker?

  Als je kijkt naar je werkzame leven in de afgelopen jaren, dan zie je dat toeval vaak een rol heeft gespeeld. Je rolt van het één in het ander. Maar past het nog bij je?

 • Stap eens uit je eigen wereld

  Je ontwikkeling stopt niet. Kijk naar jezelf als ondernemer van je eigen toekomst. Neem het heft in handen. Het kan heel goed zijn, dat je een volstrekt andere keuze wilt maken. Het moment om te gaan voor optie B.

  In onze gesprekken maken we inzichtelijk waar je in je werkende leven staat en wat je daarvan vindt: het ongemak. Dan gaan we bespreken wat je het liefst zou willen doen: het verlangen. Dan het mooiste moment: dat van keuzes maken. Kies je voor iets heel anders, kies je voor optie B, dan gaan we ook daadwerkelijk die stap zetten: doen. Samen gaan we met passie op zoek naar werk dat bij je past.

 • Voorbeelden van vragen die je kunt hebben

  • Ik ben op zoek naar een baan, maar niet meer zoiets als ik had. Kun je me daarbij helpen?
  • Ik doe in mijn werk heel veel op routine. Ik mis de uitdaging en dat wil ik niet. Wat kan ik het beste doen?
  • In mijn werkzame leven ben ik eigenlijk een heel andere kant uitgegaan dan dat ik voor ogen had. Als ik wil veranderen, welke stappen kan ik dan zetten?
  • In mijn priv√© situatie is het nodige gewijzigd. Nu wil ik ook een andere invulling geven aan mijn werkzame leven. Hoe doe ik dat?¬†