• Verkennend gesprek en privacy

    Als het contact gelegd is, maken we een afspraak voor een verkennend gesprek. Dat gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens dat gesprek beoordelen we of vraag en aanbod bij elkaar passen, of er een persoonlijke klik is en of we met elkaar in zee gaan.  

    Tenslotte nog iets over privacy. Door gebruik te maken van het contactformulier ga je ermee akkoord dat ik gegevens van je ontvang en geef je mij expliciet toestemming om die gegevens met mij te delen. De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en worden op geen enkele wijze buiten Adviesbureau Hotel Bierman verspreid. 

  • Loopbaanadvies en organisatieadvies

    Als het gaat om individuele gesprekken, werk ik vanuit Adviesbureau Hotel Bierman niet met 'uurtje - factuurtje'. Een adviesgesprek duurt een uur, maar kan ook twee uur duren. Er is één standaardprijs: € 95 per adviesgesprek exclusief 21% BTW. De tijd die ik besteed aan de voorbereiding voor het gesprek, tussentijdse telefoontjes, appjes, mailtjes, beoordelen van stukken en het uitwerken van gesprekken, breng ik niet apart in rekening. 

    Gaat het niet om een individueel gesprek, dan zorg ik voor een maatwerk offerte. 

  •  Versturen