• Baas van je eigen toekomst  Start je in een nieuwe baan? Of misschien ga je na jarenlang te hebben gewerkt binnenkort stoppen met werken? Hoe dan ook gaat het om een fase die spannend, risicovol of onzeker kan zijn. Maar ook een fase die cruciaal kan zijn voor je succes en je welbevinden. In je werksituatie en in je privéleven.

  Kijk je naar jezelf als ondernemer van je eigen toekomst? Kies voor je succes en je welbevinden. Investeer in je eigen toekomst.

  Een investering die je er altijd uithaalt.

 • Eerste 100 dagen gesprek voor je nieuwe baan

  Je start in een nieuwe baan. Dat is altijd spannend. Het gaat vaak om eerste indrukken. Van jou en van de mensen om je heen. De eerste 100 dagen zijn belangrijk voor de mate waarin je succesvol bent. En wie wil er niet succesvol zijn in zijn of haar nieuwe baan? Natuurlijk wil je goed voor de dag komen en slagen in je nieuwe baan.

  In een eerste 100 dagen gesprek voer ik een één op één gesprek met je. We hebben het over jou als persoon en over de baan waarin je gaat werken. In het gesprek geef ik op jou toegesneden adviezen en je krijgt een lijst mee met DOEN en NIET Doen tips.

  Zie je jezelf ook als persoonlijk ondernemer van je eigen toekomst?
  Dan is dit een investering die je er altijd uithaalt.

 • Eerste 100 dagen gesprek na je laatste baan

  Je hebt jarenlang gewerkt en het zit er bijna op. Er komt een einde aan je reguliere werk en het pensioen is in zicht. Je wilt tijd voor andere dingen. In één keer stoppen, nadat je vele jaren hebt gewerkt en geleefd in een bepaald ritme is een slecht plan. Je lijf, je hersenen, je relatie en je verdere omgeving is er niet op ingesteld. Niet doen dus.

  Ieder mens heeft passies waar hij of zij in het leven nog niet aan toe is gekomen. Stel nou, dat je die passie invulling wilt geven door over te stappen naar iets heel anders. Een baan in een branche, waar je alleen maar van hebt kunnen dromen. Of je eigen bedrijf starten. Je moet niet meer, maar je mag. Doe dan vooral iets waar je blij van wordt.

  Ik help je met helder krijgen waar je STAAT, wat je KUNT en wat je WILT en dan gaan we het ook DOEN! Dat doen we in een maatwerk constructie. Van een enkel dagdeel in een één op één gesprek tot aan meerdere dagdelen op een locatie aan zee. Naar behoefte schakelen we deskundigen op specifieke thema’s in. Bijvoorbeeld op het gebied van belastingen.

  Samen zorgen we voor een stevig fundament voor een nieuwe en leuke fase in je leven.