• Vanwaar de naam Adviesbureau Hotel Bierman?

  In mijn jonge jaren heb ik twee seizoenen bij een strandpaviljoen gewerkt, liep de benen uit mijn lijf en vond het heerlijk. Het beeld is na al die jaren nog helder: je hebt tijd om lekker naar het strand te gaan, de zon schijnt, je hebt wat geld om te verteren en je wordt verleid om naar het paviljoen te komen met de geur van verse koffie en het geluid van mooie muziek. We hadden het goed met elkaar.

  Hier ontdekte ik mijn passie voor dienstverlening (en het strand), droomde van een eigen strandpaviljoen en van het volgen van een opleiding aan de Hotelschool.

  Het is er niet van gekomen. Andere keuzes, ander werk en andere studies hebben geresulteerd in weer andere passies; die voor mensen en de passie voor zelf sturing geven. Ook leuk.

 • Passie

  Het is allemaal in 2015 samen gekomen in Hotel Bierman. Toch weer die passie. Ouder en wijzer, is dit geen horeca-onderneming. Onder de vlag van het hotel geef ik loopbaanadviezen, coach ik mensen in hun werk en geef ik organisatieadviezen. Executive coaching voor managers, ondernemers en bestuurders, beginnend of ervaren. Loopbaanadviezen en coachgesprekken voor werknemers die zichzelf ook als ondernemer durven zien en willen (laten) investeren in hun toekomst. Organisatieadviezen aan vertegenwoordigers van organisaties die willen investeren in de toekomst van hun bedrijf en hun medewerkers.

  De passie voor dienstverlening en gastvrijheid is er nog altijd. Laat je voor coaching of voor een loopbaanadvisering tijdens de gesprekken met een Noloc erkend loopbaanprofessional behandeld weten als gast in 'een vijfsterrenhotel'. Voel als gast, dat ik werk met passie voor mens en organisatie en dat ik je waar voor je geld bied. Geef daarmee richting aan je eigen toekomst!