• Vanwaar de naam Adviesbureau Hotel Bierman?

    In mijn jonge jaren heb ik twee seizoenen bij  een strandpaviljoen gewerkt, liep de benen uit mijn lijf en vond het heerlijk. Het beeld is na al die jaren nog helder: mensen zijn een dagje uit, de zon schijnt, men heeft wat geld om te verteren en bezoekers worden verleid om naar het paviljoen te komen met de geur van verse koffie en het geluid van mooie muziek. We hadden het goed met elkaar. Hier ontdekte ik mijn passie voor dienstverlening (en het strand), droomde van een eigen strandpaviljoen en van het volgen van een opleiding aan de Hotelschool.

    Het is er niet van gekomen. Andere keuzes, ander werk en andere studies hebben geresulteerd in weer andere passies; die voor mensen en de passie voor zelf sturing geven. Ook leuk.

  • Passie

    Het is allemaal samen gekomen in Hotel Bierman. Toch weer die passie. Ouder en wijzer, is dit geen horeca-onderneming. Onder de vlag van het hotel geef ik loopbaanadviezen en organisatieadviezen. Loopbaanadviezen aan werknemers die zichzelf ook als ondernemer durven zien en willen (laten) investeren in hun toekomst. Organisatieadviezen aan vertegenwoordigers van organisaties die willen investeren in de toekomst van hun bedrijf en hun medewerkers.

    De passie voor dienstverlening en gastvrijheid is er nog altijd. Laten opdrachtgevers voor een loopbaanadvies of organisatieadvies zich vooral behandeld weten als gasten in een vijfsterrenhotel. Gasten die voelen, dat ik werk met passie voor mens en organisatie. Gasten die merken, dat ik waar voor hun geld bied. Ik daag je uit om er voor te gaan: geef richting aan je eigen toekomst!